Tuotteet

Isolcom Oy on vuosien varrella tuottanut erilaisia ohjelmisto- ja laiteratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Valikoimistamme löytyvät niin palomuurit ja reitittimet, langattomat yhteydet kuin myymälöiden ja varastojen tiedonkeruu- ja hallintajärjestelmätkin. Lisäksi toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaan lähes mitä tahansa IT-ratkaisuja.

SecureChannel
SecureChannel engine on usean alustan jaettu kirjasto. Se antaa ohjelmien käyttöön lukuisia toimintoja, joilla on mahdollista liikennöidä turvallisesti epäluotettavien verkkojen yli.

SecureChannel Suite on kokoelma moduleita, joilla on tarkoitus täyttää monenlaisia tarpeita. Aina corporate-tason tiedonjakamistyökaluista kuten videokonferenssi, ip-puhelut ja piirustuspöytä, pieniin elämää helpottaviin toimintoihin kuten helppo ja turvallinen tiedostojenjakaminen ja lyhytviestittely.

Kaikki modulit hyödyntävät SecureChannel engineä(tm) kommunikoidakseen turvallisesti ja jotta modulien välinen tiedonsiirto ja yhteistoiminta on mahdollisimman saumatonta.

Yhdistämällä moduleita haluamansa kaltaiseksi kokoelmaksi jatkuvasti kasvavasta valikoimasta, voidaan muodostaa räätälöity paketti joka kohdistuu suoraan käyttäjän tarpeisiin ja mahtuu suunniteltuun budjettiin.

Rajapinta SecureChannel enginen toiminnoille on avoin kolmannen osapuolen toimittajille, jotta saavuttaisimme mahdollisimman hyvän toimivuuden jo olemassa olevien verkkoa hyödyntävien ohjelmien kanssa ja jotta voimme maksimoida uusien moduleiden kehitystahdin.

Tiedonkeruu
Uusinta teknologiaa hyödyntävällä tiedonkeruujärjestelmällämme saavutetaan huomattavaa lisätehoa varastojen ja myymälöiden tuotteiden seurannassa. Järjestelmämme tuo langattoman WLAN-tekniikan ja kannettavien päätelaitteiden avulla koko varastokirjanpidon saataville helposti minne tahansa.

Kuvapankki
Intra- ja extranetissä toimiva kuvapankkijärjestelmämme takaa helpon tuotekuvien ja oheistietojen esittämisen niin yrityksen sisäiseen käyttöön kuin asiakkaillekin. Kuvapankkiratkaisut voidaan liittää räätälöidyllä ratkaisulla yrityksen tuotetietokantoihin jolloin esitettävän tiedon määrä moninkertaistuu.

Palomuuri ja reititin
Isolcom Stealthgate -tuoteperheen avulla yrityksen oma verkko voidaan turvallisesti liittää Internetiin. Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity ratkaisu skaalautuu pienistä haarakonttoreista päätoimipisteen nopeisiin yhteyksiin. Ominaisuuksia ovat mm. toimipisteiden yhdistäminen VPN-tunneleilla, etätyöyhteydet, liikennetilastot ja liikenneluokkien rajoitukset sekä DMZ-alueiden määrittelyt palvelimille. Tuotteemme on edullinen, räätälöity ja luotettava vaihtoehto esim. Cisco Systemsin laitteistoille.

Langattomat linkit
Kun yrityksen lähellä toisiaan sijaitseviin toimipisteisiin on saatava nopeat ja luotettavat verkkoyhteydet, ratkaisuksi löytyy Isolcom Stealthgate -tuoteperheeseen kuuluva langaton reititin. Usean vuoden kehitystyöhön perustuva ratkaisumme tarjoaa valmiita WLAN-tuotteita huomattavasti parempaa tietoturvaa, läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Langattoman linkin myötä yrityksesi ei enää joudu maksamaan teleoperaattorille kuukausivuokraa kiinteistä yhteyksistä.

Kaikki tuotteet räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa tämän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kysy lisää myynnistämme!Yritys Tiedotteet Palvelut Tuotteet Yhteystiedot